Societat

Robert Redford desolat per la mort del seu fill Jamie amb 58 anys 

Robert Redford el popular actor i director de cinema nord-americà de 84 anys està passant un dels pitjors moments de la seva vida, la mort del seu fill Jamie de 58 anys a causa d’un càncer en un conducte biliar. Aquest no és el primer fill que perd Redford, l’any 1959 també va haver d’enfrontar-se a la pèrdua de Scoot, el seu primer fill que va morir pocs mesos després de néixer de mort sobtada.

James RedfordJamie, sempre havia tingut problemes de salut, en la infància ja se li va diagnosticar una malaltia rara autoimmune al fetge i malauradament després de dos trasplantaments de fetge l’any 1993 ara ens ha deixat a causa d’un càncer.

Arran de la malaltia que patia i dels trasplantaments Jamie va fundar l’Institut per a la Conscienciació de Trasplantaments i conjuntament amb el seu pare el Centre Redford que atorgava beques a cineastes que se centraven a parlar del canvi climàtic i el medi ambient, tots coneixem la inquietud del popular actor i el seu fill per l’ecologia i el medi ambient.

Va ser la seva esposa, Kyle Redford la que va voler publicar la notícia de la mort el passat divendres, amb unes fotos molt entranyables de la família i aquestes paraules:

“Estem desconsolats. Va viure una preciosa vida que va deixar empremta i eren molts els que l’estimaven”.