Nacional

Sant Andreu de la Barca cancel·la la VII Marxa de Torxes per manca de permís dels Mossos d’Esquadra.

Sant Andreu de la Barca, ha cancel·lat aquest matí la VII Marxa de Torxes per denegació d’autorització dels Mossos d’Esquadra. Segons ens informen els organitzadors, l’Assemblea Nacional Catalana cada any el 10 de setembre a la nit feia la Marxa de Torxes, que aquest any per motius de la pluja va quedar ajornada.

Per commemorar el segon aniversari de la celebració del referèndum de l’1O, entitats sobiranistes (ANC i Òmnium), partits polítics (ERC i Junts per Sant Andreu) i CDR de Sant Andreu de la Barca, van decidir fer un acte conjunt, una Marxa de Torxes pacífica, encapçalada amb una pancarta molt transversal, Love Democracy i deixant una trentena de clavells blancs en cada seu de votació del referèndum.

La població de Catalunya on hi ha una de les casernes més grans de la Guàrdia Civil no podrà recordar aquesta tarda els fets de l’1O amb una marxa pacífica i unitària en record d’aquell dia en què l’únic que volien fer els veïns de Sant Andreu de la Barca era un acte de democràcia, votar.