Successos

Sis morts i diversos ferits en un incendi en una residència de gent gran al País Valencià

Foto: Twitter @BombersValencia

Ahir al voltant de la mitjanit es produïa un incendi en una residència de gent gran de la localitat de Montcada al País Valencià en la que almenys hi ha sis persones mortes i una quinzena de ferides, tres d’elles de gravetat, que han estat traslladades a diferents centres hospitalaris de València.

Els bombers que rebien l’avís a un quart de dotze de la nit van desplaçar quatre dotacions que van poder rescatar a un total de 25 persones de l’incendi que estava totalment desenvolupat. Amb l’ajut de Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil s’ha desallotjat la residència on hi havia una setantena de persones.

A la matinada l’incendi ha quedat controlat i segons les primeres informacions es va iniciar en una habitació de la primera planta on van morir dos ancians. Les sis víctimes han mort a causa de la inhalació de fum, encara que alguna d’elles presentava cremades. De moment es desconeix la causa que va provocar l’incendi. Segons informacions difoses per TV3 podria haver-se originat per un curtcircuit en una màquina d’oxigen.

L’Ajuntament de Montcada ha decretat tres dies de dol oficial i han convocat un minut de silenci a les dotze del migdia a la porta del consistori.