Nacional

#Spainexit es dispara gràcies a la Sentencia del Tribunal de Luxemburg

La Sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la immunitat d’Oriol Junqueras publicada ahir, ha fet reaccionar a molts unionistes o com ells s’anomenen constitucionalistes.

Unionistes que durant anys i anys han estat amenaçant als independentistes que si Catalunya fos independent, a part que el Barça no podria jugar la Lliga, automàticament sortiria de la UE. Resulta que ara són ells els que volen sortir d’una UE que ha demostrat que la separació de poders existeix.

 

Unionistes que no paren de repetir que s’han d’acatar les lleis, la Constitució i respectar les decisions judicials, però en el moment en què a ells no els agrada una decisió de l’alt Tribunal Europeu, ja volen marxar.

Com va revelar Francesc Homs, un director d’un diari espanyol, sense dir qui era però que tots tenim al cap, li va dir: “Por encima de la verdadestá la unidad de España“.

Moltes preguntes ens venen al cap: Faran un referèndum per preguntar als espanyols que volen?, Espanya podrà participar a Eurovisió? El Real Madrid podrà jugar la Champions League?

La veritat és que Europa deixa molt que desitjar i no ens estranya que algú vulgui marxar, però per motius més importants, com pot ser que aquesta UE no sigui capaç de fer una bona política migratòria per evitar tantes morts a la mediterrània, però no per una rebequeria, com quan renyem a un nen i s’enfada.

https://twitter.com/brooklob666/status/1207912525301456898