Societat

Tornen a detenir a Angela Dobrowolski per intentar entrar a la casa de Mainat pel terrat de l’edifici


Sembla que el cas Mainat ens ofereix un altre capítol, després que la Guàrdia Urbana de Barcelona hagi detingut a l’exdona del productor, Angela Dobrowolski, per intentar entrar a la casa de Mainat al barri d’Horta.

Segons avança El País, els fets van succeir ahir a la tarda quan Angela Dobrowolski va ser enxampada intentant entrar a la casa. Els veïns van alertar a la policia municipal i quan han arribat l’han trobat en el pati de la finca, sembla que ha pujat enfilant-se per una de les canonades i un cop al terrat ha saltat fins al pati de la casa.

Els agents l’han detingut per violació del domicili de Mainat del que va ser desallotjada. Dobrowolski té una ordre d’allunyament i comunicació del seu exmarit i els seus dos fills menors d’edat, després del presumpte intent d’assassinat contra el productor el passat mes de juliol.

Aquesta és la quarta vegada que Angela Dobrowolski ha estat detinguda i acusada de robatori, entre altres la del passat mes de novembre per entrar a la casa del productor a Canet de Mar i endur-se pertinences de Mainat.