Successos

Tres detinguts a Madrid per trencar-li el nas al “Pequeño Nicolás”.


Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el “Pequeño Nicolás“, el dissabte passat va acabar a l’Hospital de la Princesa de Madrid per una agressió que va patir quan es va negar a fer-se una fotografia. Els fets van passar al voltant de les onze de la nit (recordem que a Madrid el confinament nocturn comença a les onze) al passeig de la Castellana.

Sembla que el “Pequeño Nicolás” acompanyat de dos amics es dirigien a agafar un taxi quan se’ls hi van acostar tres joves i quan el van reconèixer, “de males maneres”, segons ha declarat ell a diferents mitjans de comunicació, li van demanar una fotografia. Quan es va negar, van començar a apallissar-lo a ell i a un dels seus acompanyants, l’altre va poder escapar i donar l’alerta a la policia.

El resultat va ser el “Pequeño Nicolás” ingressat a l’hospital amb el nas trencat i tres joves de 19, 20 i 21 anys detinguts i traslladats a la comissaria per un presumpte delicte de lesions. Dos dels detinguts són germans de València i l’altre noi és de Màlaga.

https://twitter.com/A3Noticias/status/1368934788376199170