Successos

Troben a Vallgorguina el cos sense vida d’una dona desapareguda a Barcelona el passat dijous.


Segons informen els Mossos d’Esquadra al seu perfil de Twitter, aquest dissabte s’ha trobat el cos sense vida de la dona que estava desapareguda des del passat dijous quan es va veure per últim cop a Barcelona al voltant de les tres de la tarda. Quan es va denunciar la desaparició els Mossos van difondre la seva imatge i característiques demanant col·laboració ciutadana per tal de localitzar-la, indicant que el seu cotxe s’havia trobat a Vallgorguina al Vallès Oriental.

Quan es va trobar el cotxe a la localitat del Vallès, es va muntar un dispositiu de recerca per la zona en el que van participar voluntaris de Vallgorguina per tal de trobar a Sònia de quaranta-set anys, però malauradament avui s’ha trobat el cos sense vida a prop d’una bassa d’una zona forestal a només 500 metres d’on va deixar el vehicle.

La família de la Sònia ha volgut agrair a través de les xarxes socials la tasca feta pels operatius que han participat en la recerca, així com els voluntaris que es van afegir a la crida que va fer l’alcalde de Vallgorguina. “Hem quedat sorpresos de la quantitat de voluntaris que s’han apropat. L’alcalde espectacular, molt atent des del primer dia ajudant en la recerca i pendent de tot el necessari al dispositiu”, ha dit la família. De moment es desconeixen més detalls de quines  han estat les circumstàncies de la mort.