Societat

Troben morta al seu domicili a l’actriu madrilenya Verónica Forqué.

L’actriu madrilenya Verónica Forqué de 66 anys ha estat trobada morta aquest matí en el seu domicili de la capital madrilenya. Una de les seves darreres aparicions públiques va ser en el programa de cuina MasterChef Celebrity el que va abandonar setmanes enrere al·legant problemes de salut.

Avui al migdia els serveis d’emergència de la comunitat madrilenya han rebut l’avís i un cop personats en el domicili de l’actriu no han pogut fer res per salvar-li la vida. A falta del resultat de l’autòpsia la primera hipòtesi de la causa de la mort apunta a un possible suïcidi.

Quan va abandonar el programa de MasterChef va escriure una carta als seus companys i membres del jurat en la que deia que no estava bé i que necessitava descansar, però que tornaria quan es trobés millor. Malauradament no ha pogut ser.

“Quina llàstima, sento no poder estar a l’altura, però és que no puc, el cos no pot, no puc amb la meva ànima. Tornaré quan estigui bona”.

Verónica Forqué va saltar a la fama de la mà de Pedro Almodóvar amb el paper de Cristal en la pel·lícula ‘¿Què he hecho yo para merecer esto?’. Guanyadora de nombrosos premis per la seva trajectòria professional en el cinema, teatre i la televisió, entre ells quatre Goya per la millor interpretació femenina en “El año de las luces“, “La vida alegre”, “Moros y cristianos” i “Kika“.

En la seva faceta personal Verónica Forqué va tenir la seva única filla amb el director de cinema Manuel Iborra amb el que va mantenir una relació fins a l’any 2014.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família de l’actriu, en especial a la seva filla, Maria Clara Iborra Forqué. Descansa en pau, Verónica, que la terra et sigui lleu.