Successos

Troben un cadàver en avançat estat de descomposició a la riera de Rubí al terme de Castellbisbal

Segons informa El Punt Avui, dimecres passat es va trobar un cadàver en avançat estat de descomposició sota un pont de la riera de Rubí al seu pas pel terme municipal de Castellbisbal, a prop de la divisió amb el terme del Papiol.

Els Mossos d’Esquadra han obert investigació, després d’haver estat alertats per la policia local i segons les primeres observacions es tractaria d’un home nu i que faria alguns dies que era mort. A primera vista no es pot saber la causa de la mort i serà l’autòpsia la que ho haurà d’indicar.

S’ha rastrejat la zona per tal de trobar la roba o alguna documentació, però sense resultat, també s’estan repassant la llista de persones desaparegudes per tal de saber si coincideix amb alguna. De moment no se sap la identitat de la víctima.

A la zona, darrerament s’han produït dues desaparicions, Melchor Roldán Vega, un veí de Terrassa de 34 anys que està desaparegut des del 9 de juny quan va sortir de casa per anar a treballar al Prat, el seu cotxe es va trobar a Sant Llorenç Savall i des de l’11 de maig tampoc se sap res de Diego Vargas Algaba, un veí de Sant Boi que es dirigia a Sant Andreu de la Barca.