Successos

Troben un home mort feia dos dies a un lavabo de l’Hospital de la Vall d’Hebron

Manuel Mourin Caldeiro, un home de 89 anys que el passat 7 d’octubre va anar a l’Hospital de la Vall d’Hebron a fer-se unes anàlisis rutinàries, va aparèixer mort dos dies després a l’interior d’un lavabo del centre sanitari.

La família en veure que no tornava a casa va denunciar la seva desaparició als Mossos d’Esquadra, però aquests no ho van comunicar a l’hospital fins al divendres. Un cop el centre sanitari va rebre l’avís dels Mossos van revisar les càmeres de seguretat i van poder observar que el pacient que era diabètic, havia entrat a l’hospital però no havia sortit.

Va ser llavors quan van començar a buscar fins que el van trobar en un lavabo. El dia de la seva desaparició no havia esmorzat, ja que tenia prevista l’analítica per la una del migdia, segons la família han parlat amb una de les infermeres que el van atendre i assegura que va sortir bé.

La família també va denunciar la seva desaparició a SOS Desaparecidos que van publicar un cartell per tal d’ajudar en la recerca, però no va arribar a sortir mai de l’Hospital de la Vall d’Hebron. La família està esperant el resultat de l’autòpsia per tal d’estudiar interposar la corresponent demanda contra l’Hospital i es pregunten com poden estar uns lavabos dos dies sense que entri el personal de neteja.