Successos

Troben una vaca decapitada davant la platja de Torredembarra

Una vaca decapitada va aparèixer sorprenentment davant la platja de Baix a Mar de Torredembarra. L’albirament el van fer dos agents encarregats de supervisar cada matí l’estat de les platges i els seus serveis.

Quan estaven fent la seva feina rutinària com cada matí, van observar que alguna cosa que semblava un cos surava a l’aigua, quan es van apropar amb l’embarcació es van sorprendre, encara que en el primer moment no donaven crèdit de què tenien al davant, semblava un cavall o una vaca, però sense cap i en un avançat estat de descomposició.

Un cop van donar avís a altres cossos de seguretat, aquests van dir que ja tenien constància del fet des que dies abans una embarcació privada hagués donat l’alerta en veure un cos d’aquestes característiques. Aquí la pregunta és, perquè no van fer res?

La Policia Local de Torredembarra va arrossegar el cos de l’animal mar endins, seguint el protocol en aquests casos, allunyant-lo de la zona de platja per evitar crear alarma entre els banyistes.

No se sap d’on pot venir l’animal, potser d’una granja propera i que el seu propietari la llencés al mar, decapitant-la per tal que no fos identificada amb les xapes que porten a les orelles o que hagués arribat al mar procedent d’alguna tempesta i arrossegada per un riu, cosa estranya, ja que en aquest cas no estaria decapitada.

https://twitter.com/BaixGaiaDiari/status/1151782599557296128