Internacional

Ucraïna fa un vídeo-simulació d’un atac a la Torre Eiffel per conscienciar a les autoritats europees.

Ucraïna continua demanant a Europa i a l’OTAN que reaccionin davant la barbàrie protagonitzada per Vladímir Putin contra les seves ciutats i demana que imposin una zona d’exclusió aèria sobre Ucraïna, el que comportaria que si algun avió rus sobrevoles el país, l’OTAN es veuria obligada a actuar, el que ens conduiria probablement a la tercera guerra mundial i amb les armes d’avui en dia ja no seria una guerra tradicional sinó nuclear.

Les autoritats ucraïneses tan sols volen que es deixi de bombardejar les seves ciutats, que algú els faci costat perquè Rússia deixi d’atacar-los. Fins ara les tropes russes no distingeixen entre espais civils o militars, tan sols cal veure les víctimes mortals entre els civils que s’estan produint.

Per tal que les autoritats europees i la seva ciutadania siguin conscients del que està passant al país que fins fa dues setmanes vivia en una relativa pau, han elaborat un vídeo-simulació d’un hipotètic bombardeig sobre París, atacant el seu més preuat símbol, la torre Eiffel, entre avions i sirenes d’emergència.

Al final del vídeo es poden llegir unes paraules del president Ucraïnès, Volodímir Zelenski dient: “Tan sols penseu si això passés a qualsevol altra capital europea. Nosaltres lluitarem fins al final. Doneu-nos una oportunitat de viure. Tanqueu el cel sobre Ucraïna o doneu-nos avions de combat. Si nosaltres caiem, vosaltres també caure.”