Societat

ÚLTIMA HORA: Apareixen les lletres desaparegudes del rètol de l’emblemàtica Granja Vendrell

El passat diumenge al matí van desaparèixer les emblemàtiques lletres d’estil Art Deco de la Granja Vendrell del carrer Girona, 59 de Barcelona. 

La Granja Vendrell que fa poc va tancar, està en obres de remodelació, però aviat tornarà a obrir i podrem gaudir d’aquells esmorzars d’entrepà de truita i berenars amb la clàssica crema catalana.

 

A conseqüència de les obres, el diumenge al matí algú va despenjar les lletres, sense que els veïns detectessin res estrany, es pensaven que eren treballadors de l’obra i no van donar més importància.

Tots els mitjans de comunicació i xarxes socials s’han fet ressò del fet i ara mateix hem conegut que algú ha enviat un correu a RAC1 dient que té les lletres. El que se les va endur ha dit que ho va fer en veure les obres, pensant que acabarien en el contenidor i no tenia ni idea que eren tan importants. En el mateix correu diu que està disposat a entregar-les al propietari.

 

RAC1 ha aconseguit parlar amb Demetri Vendrell aquest mateix matí per comunicar-li que havien aparegut les lletres, Vendrell ha dit que està disposat a preservar la identitat de la persona que se les va endur.

https://twitter.com/btvnoticies/status/1234441040628678657