Successos

Última hora: La mare i el nen desapareguts a Tenerife, trobats morts en una cova.

La Guàrdia Civil ha trobat dins una cova, els cadàvers de la mare i el seu fill, desapareguts a Tenerife, des d’ahir al voltant de les 5 de la tarda.

Aquest matí la policia ja havia detingut al marit de la víctima després que una persona que passejava per la muntanya va trobar un nen desorientat. Es tractava d’un altre fill de la parella, tots d’origen alemany.

El menor d’entre cinc i sis  anys va explicar als agents que el seu pare els havia portat fins a una cova i allà els va agredir, però ell va poder escapar.

El pare un cop detingut a casa seva, va negar la versió del seu fill, però la Guàrdia Civil va observar que tenia ferides que podrien ser d’una baralla, el detingut es va negar a dir on estava la seva dona i el seu altre fill.

Es tracta d’una família alemanya que per qüestions de feina, el pare es va traslladar a Adeje (Tenerife) i la mare i els nens viatjaven sovint a veure’l.

La investigació que està en curs, apunta a un nou cas de violència de gènere, encara que no hi hagués denúncies prèvies per maltractament.