Societat

Un assistent a la manifestació negacionista de Madrid ingressat greu per Coronavirus

Segons ha informat el Dr. Jackie Calleja a través del seu compte de Twitter, un dels assistents a la manifestació del diumenge passat que van celebrar els negacionistes de la Covid-19 per protestar de la gestió que ha fet el govern de la pandèmia, es troba ingressat greu en centre hospitalari on treballa el ginecòleg.

El govern ja va anunciar que prendria mesures contra els organitzadors de la manifestació per no haver mantingut les mesures de seguretat decretades: portar mascareta i guardar distància de seguretat. Com podreu veure en les imatges la majoria dels assistents no portaven mascareta o la portaven baixada i de distància de seguretat ja no cal ni parlar.

El negacionista més popular és el cantant Miguel Bosé amb qui molts dels assistents estan enfadats per no haver assistit a la manifestació i curiosament el que nega l’existència de la Covid-19, argumentant que tot és un complot dels governs per tenir-nos controlats, s’ha pogut veure pel carrer amb una mascareta ben posada.

El que sí que va assistir va ser el pseudocientífic català Josep Pàmies al que la generalitat ja ha sancionat en diferents ocasions per la promoció de teràpies alternatives com la de curar el càncer amb lleixiu. Durant el transcurs de la manifestació Pàmies no va parar de fer abraçades a la gent que tenia al costat.

Com no aturem aquests tipus d’actes, ho tenim molt malament per superar aquesta pandèmia.