Societat

Un bar de Barcelona nega l’entrada a un noi per dur arracades


Un jove ha denunciat a través del seu perfil de Twitter que dissabte a la nit no el van deixar entrar en un bar de Barcelona, per portar arracades, segons diu ell ‘per ser home i portar arracades’. Aleix Bertomeu que és el noi afectat i els seus amics es van quedar perplexos davant la negativa del porter de deixar-lo entrar. Estaven fent cua a l’entrada del local i quan els va tocar entrar, el vigilant li va dir “treu-te les arracades si vols entrar”.

El local és el Bar La Traviesa del carrer Tuset de Barcelona. Segons continua relatant l’Aleix, li va dir al porter que no se les pensava treure i va demanar alguna explicació al respecte. El personal de seguretat li va dir que eren les normes del local. Quan les seves amigues que també duien arracades li van preguntar “nosaltres també?”, el porter els va dir: “no vosaltres sí que podeu entrar, la norma només s’aplica als homes”.

Després de sentir aquestes explicacions totalment increïbles en ple segle XXI, l’Aleix i els seus amics van marxar a un altre local on no van tenir cap problema per entrar amb arracades, el Candy Darling de la Gran Via.

L’Observatori contra l’Homofòbia també s’ha fet ressò de l’actuació d’aquest local d’oci que fa poques setmanes va obrir a Barcelona i demana a l’administració que sancionin als responsables per discriminació al col·lectiu LGTBI. L’ajuntament de Barcelona ja s’ha posat a disposició de l’Aleix Bertomeu per tal de presentar la denúncia.