Successos

Un bomber mort i tres ferits en un incendi a Vilanova i la Geltrú


Ahir a la tarda es va produir un incendi en un taller mecànic de Vilanova i la Geltrú en el que malauradament va morir un bomber i tres companys que l’acompanyaven han resultat ferits. A espera de l’autòpsia tot apunta que tant la víctima mortal com els ferits van patir un fort cop de calor a conseqüència de les altes temperatures mentre estaven fent les tasques per sufocar l’incendi.

L’incendi que s’ha produït en una nau d’un polígon industrial de la capital del Garraf dedicada a taller mecànic, s’ha iniciat en uns vehicles que estaven a l’interior per causes de moment desconegudes. El bomber mort és un noi de trenta anys que pertanyia al parc de bombers de Vilanova i la Geltrú. Quan els companys el van poder rescatar, els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els altres tres ferits van ser atesos pel SEM i un d’ells va ser necessari traslladar-lo a un centre sanitari, però poques hores després ja va rebre l’alta. Altres efectius van haver de ser atesos per una crisi d’ansietat.

L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decretat dos dies de dol oficial.