Nacional

Un grup de joves que feien botellada i curses de cotxes il·legals al Vallès fan marxar als Mossos a cops.


Un centenar de joves que es van concentrar dissabte a la nit en un polígon industrial de Llinars del Vallès per fer botellada i curses il·legals de cotxes, van obligar a marxar als Mossos d’Esquadra donant puntades de peu, cops i llençant objectes contra els cotxes dels agents.

Cap a la una de la matinada es va donar l’alerta i diferents dotacions dels Mossos es van personar a la zona per desallotjar, aturar la festa i les carreres de cotxes il·legals que s’estava celebrant en el Polígon Llinars Parc, aprofitant que era la festa major del poble del Vallès, els joves volien continuar la festa un cop tancats els bars.

Els joves que estaven gaudint de la festa que s’havien muntat pel seu compte, han reaccionat de forma agressiva contra els cotxes dels agents, clavant-los puntades de peu, llençant llaunes i ampolles contra ells, cosa que ha fet que els Mossos es retiressin per protegir la seva integritat.

Poc després van muntar un dispositiu especial a la zona on van poder identificar uns 400 vehicles i van interposar 52 denúncies per l’incompliment de les mesures contra la Covid-19. La policia catalana ha obert investigació per tal d’amb l’ajuda de les imatges registrades, identificar les persones que van agredir els cotxes patrulla.

La nit anterior també s’havia produït una festa similar a un polígon industrial de Rubí, on es va fer una concentració il·legal per fer curses i derrapades  amb cotxes trucats. Una festa plena de velocitat, alcohol i sense respectar cap mesura de seguretat contra la covid, ni mascaretes ni distancia.

En aquest cas els Mossos d’Esquadra amb l’ajuda dels ARRO i la policia local, van poder dispersar el centenar de concentrats, sense més incidències. Durant aquest cap de setmana també s’han produït altres concentracions rellevants a Castellbisbal, Barcelona o Sant Vicenç de Montalt, totes dispersades sense incidents, excepte la de Llinars del Vallès.