Successos

Un home se suïcida al barri de Sants just abans que el desnonessin


Segons va avançar “El País”, un home de cinquanta-vuit anys que vivia al barri de Sants es va suïcidar ahir just quan la comitiva que l’anava a desnonar va entrar a casa. L’home els va obrir la porta, els va dir “Un moment”, es va dirigir cap a la finestra i es va llençar al pati interior de l’edifici. La comitiva no anava acompanyada dels Mossos d’Esquadra, ja que no es preveia cap complicació.

L’home que estava a l’atur feia un any que havia deixat de pagar el lloguer i el propietari va posar la corresponent demanda de desnonament. Havia iniciat els tràmits amb serveis socials per demanar un informe de vulnerabilitat, però el jutjat el va desestimar.

El dijous passat l’advocat del demandat havia presentat un informe dels serveis socials al jutjat que l’havia de desnonar indicant la situació de vulnerabilitat de l’inquilí i en el que es demanava la suspensió del desnonament, però el jutjat va desestimar la petició, ja que les circumstàncies que es recollien en l’informe no són les que permeten la suspensió del llançament.