Societat

Un jove valencià es tatua la imatge de Fernando Simón a la cuixa.

Si alguna cara s’ha fet popular en aquests mesos de pandèmia, és la de Fernando Simón, responsable d’Emergències Sanitàries de l’Estat. De les samarretes, tasses i altres objectes de marxandatge hem passat als tatuatges.

Segons informa EFE Notícies, un jove de València s’ha tatuat la imatge de l’epidemiòleg espanyol al llarg de la cuixa, acompanyat de les paraules f*cking masterque podríem traduir per “El put.. amo“.

RAC1 ha parlat amb el tatuador i aquest li comenta que es tracta d’un client habitual a qui li agraden els tatuatges amb retrats i que li va comentar que volia tenir un en record de la pandèmia, el tatuador li va suggerir el de Fernando Simón i es van posar mans a l’obra.

Per fer aquest tatuatge van estar deu hores i el preu oscil·la entre els 800 i 1.000 euros per una jornada completa de treball.

El professional tatuador és Nacho Frías de l’estudi Noble Art de la capital valenciana, especialista a fer tatuatges de grans dimensions. Podeu veure les seves obres en el seu  Perfil d’Instagram.

https://www.instagram.com/p/CBqEyqXh_w0/