Successos

Un noi perd el control del cotxe i s’estavella contra una terrassa de Girona

Imatge de CCMA

Ahir a la nit, un jove de 18 anys va perdre el control del cotxe i es va estavellar contra una terrassa de Girona, causant deu ferits entre ells una nena de 4 anys que està ingressada en el Josep Trueta de la capital gironina, en estat crític.

Els fets van passar a la terrassa d’una xurreria del carrer Riu Güell, quan un jove que ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia i drogues va perdre el control del vehicle. Tot apunta que circulava a gran velocitat i sumat a la poca experiència al volant, va ser la causa de l’accident, encara que no es descarten altres possibilitats.

Alguns testimonis apunten a una possible carrera il·legal de cotxes. El jove va avançar imprudentment a un altre vehicle que circulava a gran velocitat que era conduït per una mare que portava el seu fill a urgències del Josep Trueta.

Tots i que en els primers moments es pensava en un atac terrorista, aquesta hipòtesi va quedar descartada durant la matinada. La policia gironina continua la investigació per esclarir les causes de l’accident.