Successos

Un partit de Vòlei Platja a Llafranc acaba en una batalla campal i un ferit

Divendres passat a primera hora de la tarda un grup de nois jugava un partit de Vòlei Platja a la platja de Llafranc que va acabar amb una baralla entre els jugadors i els propietaris d’un restaurant proper.

Una persona que estava a la mateixa platja va gravar les imatges en les quals es pot veure com una dona, la propietària del restaurant, baixa a la platja, agafa una pedra de grans dimensions que deixa anar de seguida i es dirigeix molt enfadada cap als nois que estan jugant.

Segons expliquen a RAC1 els propietaris del restaurant, els nois molestaven als clients, quan una pilota va anar a parar al tendal de l’establiment, la propietària els va avisar, es van intercanviar algun insult, però van continuar jugant.

Segons el fill de la dona, al cap de poca estona van tornar a llençar una altra pilota i llavors ell en veure que insultaven a la seva mare i que els insults pujaven de to, va baixar a la platja amb un casc de moto amb el que va colpejar a un dels jugadors al cap, aquest va quedar estès a la sorra i va haver de ser atès pels serveis d’emergència.

A partir d’aquell moment, empleats del restaurant i altres banyistes van separar les dues parts i la cosa no va anar a més. Quan va arribar la policia local van prendre declaració ambdues parts i traslladaran el cas al Jutjat d’Instrucció de La Bisbal d’Empordà.