Societat

Un professor de la UAB es nega a portar mascareta i diu que suspendrà als alumnes que la portin

Un professor de la facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, no permet l’ús de mascareta ni gel hidroalcohòlic a les seves aules i ell mateix no porta la mascareta obligatòria. Diu que no “respectarà mesures absurdes imposades per un experiment social massiu”.

Els alumnes ho han denunciat al Consell Escolar qui ha informat al rectorat de la Universitat i ja està en mans dels serveis jurídics. Segons els alumnes en una de les primeres classes impartides, els hi va dir que el Coronavirus no era més que un experiment massiu que va començar el passat mes de marc, que les xifres que donen són inventades i que portar mascareta és perjudicial.

Després va acabar dient als alumnes que si seguien complint les mesures decretades i no li feien cas a ell, no els volia a classe. Els alumnes també es queixen que a través del correu corporatiu no para d’enviar-los missatges negacionistes de la Covid-19.

El rectorat ha recordat a tot el professorat i alumnat que s’han de respectar les mesures de seguretat decretades i que no es pot fer cap classe sense dur mascareta i seguir la resta de normes comunes per tot el campus.

Alguns d’aquests alumnes després d’acabar les classes fan pràctiques en centres d’ensenyament d’infantil i de primària, si fessin cas al professor negacionista a més de posar en risc la seva pròpia salut i la de les seves famílies, també posarien en perill la dels menors.