Successos

Un reclús de Brians 2 mata un altre amb diverses ganivetades

Ahir a la tarda a la presó de Brians 2 a Sant Esteve de Sesrovires un reclús va matar a un altre de diverses ganivetades. Els fets van passar ahir al vespre al pati d’un dels mòduls del centre penitenciari. L’agressor de 37 anys i de nacionalitat espanyola va matar a un reclús de 32 de nacionalitat romanesa, clavant-li diverses punyalades i després amenaçava als funcionaris que havien acudit al lloc dels fets.

La víctima complia condemna per prostitució de menors i violència masclista i l’agressor per assassinat i diversos robatoris amb violència. L’agressió va ser gravada per les càmeres de seguretat i els Mossos d’Esquadra que es van desplaçar fins al centre han obert la corresponent investigació.

El sindicat UGT denuncia que l’escassetat de personal per controlar els interns, en el moment de l’agressió tan sols hi havia dos funcionaris per 95 reclosos. Les baralles a les presons són habituals i les amenaces als funcionaris també, ahir mateix un altre reclús va amenaçar a un funcionari amb un pal d’escombra que havia trencat i esmolat per punxar-lo.