Successos

Un senglar mossega a una nena enmig del passeig de Cadaqués ple de gent


El problema dels seglars que s’apropen als pobles i ciutats a la recerca de menjar ja fa temps que l’estem arrossegant i en aquests dos darrers anys de pandèmia quan la gent no circulava tant pels carrers, sembla que han perdut la por a la gent i a baixar als pobles.

El passat dilluns un senglar va mossegar a una nena enmig del passeig de Cadaqués que estava ple de gent gaudint d’una nit d’estiu en un dels pobles més bonics de Catalunya. La nena va ser atesa pels Serveis d’Emergència (SEM) i traslladada al CAP de Cadaqués. Afortunadament, la ferida ha estat qualificada de lleu i la nena no corre cap perill.

Alguns testimonis i veïns del poble, han denunciat a les xarxes socials el fet i demanen a l’Ajuntament que prengui mesures per tal que no torni a passar. Cal reflexionar que nosaltres hem estat els que hem envaït els seus espais amb totes les modes de senderisme, curses de muntanya, vehicles, acampades, per no parlar dels incendis forestals. Ells a la recerca de menjar continuaran baixant als pobles i ciutats.