Successos

Una discussió en una masia de Campelles al Ripollès acaba amb un ferit per arma de foc


A quarts de dues de la matinada de dissabte una discussió entre cinc persones en una masia del petit poble de Campelles al Ripollès ha acabat amb dos ferits, pel tret d’una escopeta de perdigons. Els fets es van iniciar quan cinc persones, una dona i quatre homes, van començar una discussió que va acabar amb l’amenaça d’un d’ells amb una escopeta.

El que duia l’escopeta ha retingut als altres i ha colpejat a un d’ells amb la culata de l’arma i accidentalment aquesta s’ha disparat ferint a un dels altres retinguts al braç. L’agressor ha fugit del lloc dels fets.

Quan han arribat els Agents Rurals han trobat l’arma amb què s’havia ferit a dues persones, una pel cop de la culata i l’altra pel tret, però no van poder localitzar a l’agressor, encara que el tenien identificat. Després de dotze hores han detingut un veí de Ripoll de quaranta-tres anys com a presumpte autor de l’agressió.

Sembla que el motiu de la discussió va ser arran d’una plantació de marihuana. Els Mossos d’Esquadra estan custodiant la masia on van passar els fets i han obert la corresponent investigació. Els dos ferits van ser traslladats a l’hospital de Campdevànol, on es recuperen de les ferides, però no es tem per la seva vida.