Societat

Una dona de Badalona simula el seu propi segrest i els Mossos la detenen en un Bingo


Segons nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, han detingut una dona de quaranta-set anys a Badalona per simular el seu propi segrest i demanar un rescat de 6.000 euros a la seva parella. Els fets es van produir el passat 4 d’octubre. La dona va enviar una sèrie de missatges al seu marit dient-li que estava retinguda i demanaven aquesta quantitat de diners per alliberar-la.

El marit que en aquells moments estava sent atès en un centre hospitalari ho va denunciar a la comissaria dels Mossos de Badalona que van iniciar la investigació des de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions per tal de localitzar a la suposadament persona segrestada.

Els investigadors van comprovar que la dona havia accedit a part dels diners que la seva parella havia pagat pel rescat i finalment va ser localitzada en una sala de bingo, jugant una partida. La dona va quedar detinguda per la simulació d’un delicte de segrest i extorsió a la seva parella que va pagar el rescat per evitar les amenaces que la mateixa dona va fer sobre ella.

Després de declarar davant el jutge va quedar en llibertat amb l’obligació de personar-se quan l’autoritat judicial així ho requereixi. Els Mossos recorden en la seva nota de premsa que la simulació d’un delicte o una denúncia falsa estan tipificades en el Codi Penal i per tant les persones que ho facin poden ser investigades o fins i tot detingudes. També volen destacar que aquests fets constitueixen un malbaratament de recursos públics.