Nacional

Una infermera de la residència de Lleida que va posar les vacunes el passat diumenge dóna positiu en Covid-19


Una de les infermeres que el diumenge passat van administrar les vacunes en la residència Balàfia pertanyent a la regió sanitària de Lleida, l’endemà va donar positiu en Coronavirus. Ella i les seves companyes han estat aïllades, així com els 66 residents del centre d’atenció a la gent gran.

Una altra treballadora del centre també ha donat positiu, però no té cap relació amb el tema de les vacunes, ja que diumenge no va treballar i el test pel qual havia donat positiu s’havia fet amb anterioritat.

Malgrat aquest cas positiu en una infermera que va administrar les vacunes als residents, el Departament de Salut informa que en tot moment es van respectar les mesures de seguretat decretades, com per exemple estar amb la persona menys de 15 minuts per considerar-se com a contacte estret i sempre ho van fer amb mascareta i altres proteccions.

El pròxim dijous 31 es tornarà a fer un cribratge per veure si es detecta algun altre cas i prendre les mesures necessàries de contenció de la Covid-19 en la residència Balàfia. Demà dimecres es reactivarà el pla de vacunació a Catalunya, ja que avui s’ha vist aturat per un problema de logística.