Esports

Una jugadora de la lliga femenina li dóna l’esquena al minut de silenci per Maradona titllant-lo d’abusador.


Paula Dapena és una jugadora del Viajes InterRías de la segona divisió del futbol femení que dissabte passat disputava un amistós contra el Deportivo Abanca i que ha saltat a totes les xarxes socials per negar-se a homenatjar a Diego Armando Maradona, ja que amb els seus ideals feministes no podia fer-ho.

Durant el minut de silenci que es va fer a l’inici del partit, Paula es va asseure a terra d’esquena a la resta de jugadores en senyal de protesta de tots els homenatges que se li estan fent al jugador argentí, mort el dimecres passat.

Segons declaracions fetes per Dapena al portal PontevedraViva, creu que a pesar del bon futbolista que va ser Maradona, “no se li poden perdonar totes les barbaritats que va cometre fora del camp”, titllant-lo de “violador, pedòfil, puter i maltractador” i per aquests motius no va voler participar del minut de silenci.

La jugadora de 24 anys va voler afegir que si fa uns dies, en el dia de l’eliminació de la violència de gènere no es va guardar un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista, ella no estava disposada a fer-ho per un abusador.

El resultat del partit va ser el menys important de la jornada, avui tothom parla del gest que va fer la Paula Dapena i no del resultat que va ser 10-0 a favor del Deportivo Abanca en l’amistós que van jugar els dos equips a Abegondo (A Corunya).