Societat

Una nena demana als Reis que Carles Puigdemont torni a casa

La filla d’uns amics del President Puigdemont en la seva carta als Reis Mags i com a últim regal demana que en Carles torni a casa.

Emotiva carta d’aquesta nena als mags d’Orient, en ella demana 10 coses i entre joguines, roba, un viatge té dos desitjos molt especials, que tots els nens del món tinguin menjar i que en Carles torni a casa.

Un usuari de Twitter l’ha fet pública a través d’aquesta xarxa social i el mateix president ha contestat a la nena amb aquest missatge: i sobretot, “que tots els nens del món tinguin menjar”. Gràcies pel teu bon cor!

Sabem que els Reis Mags si els nens i nenes es porten bé al llarg de l’any, acostumen a portar tots els regals que demanen, però en aquest cas per molt bé que s’hagi portat aquesta nena, no creiem que tingui la sort de veure complert el seu desig.

https://twitter.com/novulltwiter/status/1213015881816715264

No sabem si aquesta carta és real o es tracta d’una “fake news de tantes que corren per les xarxes socials, però la quantitat de respostes que ha tingut, la majoria crítiques amb l’independentisme i algunes fins i tot insultants, ha estat brutal en les darreres hores.