NacionalTUITS PER ENMARCAR

Veure per creure: A una veïna d’Almeria li posen un carril bici a la porta de casa i la solució que troba l’Ajuntament encara és més increïble.


Tots hem sentit a parlar de les cases en primera línia de mar que tan sols sortir ja tens el peu a la sorra, cases en pistes d’esquí que ens permeten sortir ja de casa amb els esquís posats i fer una baixada per una pista, però algun cop havíeu sentit a parlar d’una casa a peu d’un carril bici?

Això és el privilegi que ha tingut una veïna d’Almeria, fa uns dies li van col·locar un carril bici just a tocar de la porta de casa seva, cada cop que volia sortir de casa havia de mirar a banda i banda per por a ser atropellada per alguna bicicleta o patinet. El més sorprenent del cas és que quan ho va denunciar, la solució que ha trobat l’ajuntament de la ciutat andalusa encara és més increïble.

L’ajuntament d’Almeria governat pel Partit Popular ha trobat la solució a la queixa d’aquesta veïna instal·lant un pas de vianants just davant la porta, d’aquesta manera si la senyora surt de casa, té preferència davant els vehicles de mobilitat personal, però el perill continua sent el mateix. La pobra senyora haurà de continuar mirant a banda i banda abans de sortir de casa.

L’únic avantatge que tindrà ara és que si l’atropellen el responsable serà el de la bicicleta o patinet, però com molt bé sabem la majoria no tenen cap mena d’assegurances ni obligatorietat de tenir matrícula per tal de ser identificats.

El cas s’ha fet viral a les xarxes socials on PP en el govern d’Almeria i el PSOE en l’oposició es culpen mútuament, però la pobra veïna continua amb el problema a la sortida de casa.

https://twitter.com/GMS_Almeria/status/1438431433538871297?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1438431433538871297%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsevilla.abc.es%2Fandalucia%2Falmeria%2Fsevi-vecina-almeria-queda-atrapada-casa-carril-bici-y-ayuntamiento-pone-paso-peatones-202109171824_noticia.html