Successos

VÍDEO: Denuncien una nova agressió a un taxista de Barcelona

L’Associació Professional Elite Taxi de Barcelona ha denunciat a través de les xarxes socials una nova agressió a un taxista de la Ciutat Comtal, la matinada del passat diumenge. En aquest cas l’agressió va quedar gravada per una càmera de seguretat que duia el vehicle. En ella es pot veure com l’agressor li dona un cop de puny al conductor i com després de baixar del cotxe li trenca el vidre posterior amb algun objecte que sembla una pedra.

Després de l’apunyalament que va patir un altre taxista al mes de desembre davant el mercat de la Boqueria, el sector del taxi es va manifestar per demanar que es poguessin gravar les imatges del que passa dins dels vehicles, tal com es fa en altres serveis públics com autobús, metro o tren. Dissabte passat van fer una marxa lenta pels carrers de Barcelona per demanar més seguretat, davant l’augment de les agressions.

Segons pública Betevé el germà del taxista va declarar a la seva televisió que dos homes i una dona amb una ampolla d’alcohol van parar el taxi, el conductor els va demanar que no pugessin amb l’alcohol i que es posessin la mascareta, arran d’això va començar l’agressió que va quedar gravada. Després, un cop fora del vehicle el van tornar a agredir amb un pal extensible.

Notícia relacionada:

Un ciclista apunyala un taxista davant el mercat de la Boqueria de la Rambla (17.12.2021)