Successos

VÍDEO: Roben de tres cotxes d’alta gamma en un concessionari de Cerdanyola per cometre altres robatoris.


Ahir al voltant de les deu de la nit els Mossos d’Esquadra van rebre un avís informant que uns lladres estaven robant uns cotxes d’alta gamma en un concessionari de Cerdanyola del Vallès. En les imatges gravades pels veïns i altres conductors que circulaven per davant el concessionari, es pot apreciar que es tracta de tres persones que portaven les cares cobertes amb passamuntanyes.

Els delinqüents van utilitzar un altre cotxe per encastar-lo contra l’aparador per poder trencar la persiana de la porta. Van robar tres vehicles d’alta gamma valorats en uns 200.000 euros i amb tota tranquil·litat van fugir en direcció a l’AP7.

Els Mossos d’Esquadra han obert investigació per tal de trobar als lladres. Al llarg de la nit es van poder localitzar els vehicles amb considerables danys, ja que els havien utilitzat per efectuar altres robatoris, en una benzinera de la Roca del Vallès, en una botiga del centre comercial BarnaSud de Gavà. Els vehicles han estat localitzats a Gavà, Lliçà de Vall i el Papiol. Els Mossos investiguen si podrien haver comès algun altre robatori.