Societat

VOX afirma que si arriba al govern, tancarà televisions, entre elles La Sexta

Si durant la campanya a les eleccions al Parlament d’Andalusia, vam sentir als candidats de VOX afirmant que si governaven, tancarien la televisió autonòmica andalusa, Canal Sur, ara durant la campanya que estan fent per les eleccions generals els sentim a dir que també volen tancar La Sexta.

En reiterades ocasions han fet públic el rebuig a TV3, això és fins a cert punt comprensible, ja que un partit que ha obtingut uns bons resultats a Andalusia gràcies al problema que envolta Catalunya, és normal que pensi d’aquesta manera. És una forma d’aconseguir vots entre l’Espanya que cridava “A por ellos

Però ara van més lluny, ara ja tampoc volen els mitjans de comunicació que siguin crítics amb ells. No serà que si arriben al govern, la seva intenció és tancar totes les cadenes que no puguin controlar i tornarem a la censura del franquisme? Haurem de tornar a veure les notícies pel NODO? Tornarem a l’Espanya del blanc i negre?

Malgrat que VOX ha afirmat que tot això és una “Fake News“, el vicepresident del partit d’extrema dreta, Víctor González Coello, diu que cadenes com La Sexta sobren, per supèrflues i “si podem, les tancarem”.

Així que votants de les pròximes eleccions, ja ho sabeu, si voleu tornar a l’Espanya de la censura, a l’Espanya del blanc i negre, voteu VOX.

https://twitter.com/alonso_dm/status/1119954140996698113

https://twitter.com/voxnoticias_es/status/1119713068928442369